Интернет реклама УБС
.

Одесский музей западного и восточного искусства  
Odessa Museum of Western and Eastern Art
  

     
        

Фільм Темна вежа (2017): сюжет, український трейлер онлайн



Фільм Темна вежа (2017) український постер

Американський науково-фантастичний фільм «Темна вежа» (2017) режисера Миколи Арсель, заснований на однойменному циклі романів Стівена Кінґа про останнього стрілка Роланда Діскейна, який вирушає на пошуки таємничої вежі.

Сюжет фільму «Темна вежа»

Головний герой фільму - Роланд Діскейна (Ідріс Ельба) - останній з давнього лицарського ордена стрільців. Роланд живе в світі, який сильно відрізняється від нашого - у першу чергу, тим, що поєднує магію і останні технічні досягнення Америки старого Заходу. Роланд постійно мандрує іншими світами і часовими епохами.

Орден стрільців повинен був оберігати світ від будь-якої загрози, але був знищений часом і ворогами. Роланд, виконуючи свій обов'язок, вирушає на пошуки Темної вежі, яка здатна підняти його на новий рівень в ієрархії ордена і відкрити йому таємницю Всесвіту.

Виробництво фільму

У 2007 році Дж.Дж. Абрамс викупив права на екранізацію роману Стівена Кінґа за 19,19 доларів (число 19 є ключовим аспектом в серії книг Кінґа).

У 2009 році Абрамс пішов з проекту, передавши його в руки Рона Говарда. Але і Говард незабаром залишив цю ідею. У результаті крісло режисера зайняв Микола Арсель, який раніше написав сценарій до фільму 2009 року «Дівчина з тату дракона».

На головну роль Роланда Діскейна розглядалися актори Рассел Кроу, Ліам Нісон, Хав'єр Бардем, Крістіан Бейл і Меттью МакКонахі, зрештою виконувати її буде Ідріс Ельба.

Для чого йти в кіно:

- екранізація одного з головних романів найуспішнішого сучасного письменника;

- двоє прекрасних акторів у головній ролі - Ідріс Ельба та Меттью МакКонахі;

- синтез багатьох жанрів - один з яких точно виявиться вашим найулюбленішим;

- чарівна Кетрін Винник (надіємося, прізвище дало зрозуміти якого походження ця акторка), відома своєю роллю у серіалі «Вікінги».

Український трейлер «Темної вежі»

Ось і дочекалися фанати творчості Стівена Кінґа екранізації одного з головних його творів. Якщо додати до Кінґоманів тих, хто женеться за гучними кінопрем'єрами, то вийде некепське числов глядачів, що, найімовірніше, дозволить покрити витрати на створення стрічки, бюджет якої склав 60 млн доларів.

Українські книголюби в очікуванні прем'єри (03.08.2017) напевне вже встигли до дірок переглянути трейлер до фільму. А от якщо ви ненароком ще не бачили його, то у вас є останній шанс.

Тим часом нагадуємо, що дивитися фільм «Темна вежа» (2017) онлайн українською можна на КіноНаХаті.



           
.

2002-2013 © Одесский музей западного и восточного искусства
Рейтинг@Mail.ru